Taxatie

Het beoordelen van de huidige staat en marktwaarde van uw vaartuig.

Bij het aanschaffen van een boot, zeiljacht of motorjacht is het verstandig om een deskundige taxatie te laten uitvoeren. Dit waarborgt dat u niet overbetaalt voor uw droomvaartuig, aangezien verkopers vaak de waarde van hun boot overschatten door emotionele factoren.

Voor bepaalde doeleinden, zoals financiering of verzekering is een taxatierapport zelfs vereist. Bij een taxatie van een zeil- of motorjacht is het cruciaal een taxateur te kiezen met diepgaande kennis van diverse pleziervaartuigen. Elke boot is uniek, en dit geldt ook voor de waarde. Als EMCI-gecertificeerd taxateur voor pleziervaartuigen kan North Yacht Survey taxatierapporten verzorgen voor verschillende situaties, zoals aankoop,
financiering, verzekering, gedeeld eigendom, boedelscheiding, nalatenschappen, faillissementen en import.

Het taxatierapport omvat niet alleen gedegen taxatiewaarden, maar biedt tevens een uitgebreide beschrijving van de boot, de installaties, het interieur en de uitrusting.

Onafhankelijke Beoordeling

Onze aankoopkeuringen bieden een objectieve evaluatie van het jacht, waarbij elk aspect zorgvuldig wordt gecontroleerd op gebreken, schade of potentiële problemen. Deze onafhankelijke beoordeling stelt u in staat een weloverwogen aankoopbeslissing te nemen.