Aankoopkeuring

Bij North Yacht Survey staat onze aankoopkeuringsservice symbool voor grondigheid en zakelijk inzicht, waardoor u met vertrouwen beslissingen kunt nemen bij de aanschaf van uw zeil- of motorjacht. De voordelen van onze service: 

Vermijden van Verborgen Kosten

Identificeer en begrijp verborgen kosten voordat ze financiële tegenvallers veroorzaken. Door middel van gedetailleerd onderzoek kunnen we potentiële gebreken opsporen die mogelijk leiden tot toekomstige reparatiekosten, waardoor u een realistisch beeld krijgt van de totale investering.

Onderhandelingspositie Verbeteren

Onze rapporten verschaffen u niet alleen inzicht, maar dienen ook als krachtig onderhandelingsinstrument. Of het nu gaat om prijsaanpassingen of het verzoek om specifieke reparaties, onze gedetailleerde bevindingen stellen u in staat om met overtuiging te onderhandelen.

Veiligheid Voorop

We begrijpen dat veiligheid een topprioriteit is. Onze aankoopkeuringen identificeren potentiële veiligheidsrisico’s, zoals problemen met de voortstuwingsinstallatie, romp of mast. Door deze risico’s vroegtijdig te herkennen, waarborgen we de veiligheid van zowel de bemanning als het jacht.

Bij North Yacht Survey gaan we verder dan een standaard inspectie. Onze aankoopkeuringen zijn een strategisch instrument om uw investering te beschermen, onverwachte verrassingen te voorkomen en u in staat te stellen met volledig vertrouwen te genieten van uw nieuwe jacht.

Onafhankelijke Beoordeling

Onze aankoopkeuringen bieden een objectieve evaluatie van het jacht, waarbij elk aspect zorgvuldig wordt gecontroleerd op gebreken, schade of potentiële problemen. Deze onafhankelijke beoordeling stelt u in staat een weloverwogen aankoopbeslissing te nemen.